Αναζήτηση
  • Top Tourism

Στιγμιαίος καφές: η νέα μόδα του 2021

Ενημερώθηκε: Ιαν 4


Από έρευνες που έχουν γίνει τα τελευταία δύο χρόνια σε λάτρεις του καφέ, διαφαίνεται μια ισχυρή τάση τους να δοκιμάζουν στιγμιαίους καφέδες από διάφορες χώρες και να μαθαίνουν την ιστορία τους. Η τάση αυτή μπορεί να αποδειχθεί πολύ χρήσιμη και για όσους δημιουργούν γαστροτουριστικές εμπειρίες με βάση τον καφέ, μια που το όνομα του καφέ φραπέ είναι ήδη γνωστό στο εξωτερικό και πολλοί θα ήθελαν να έχουν μια σχετική γαστροτουριστική εμπειρία.

Ο φραπέ έχει τη δική του ιστορία, και οι περισσότεροι από τους τουρίστες, αφού τον δοκιμάσουν, δηλώνουν λάτρεις του! Εκμεταλλευτείτε τον λοιπόν!

Είστε επιχειρηματίας του τουρισμού η της εστίασης? Ρωτήστε μας πως μπορείτε να δημιουργήσετε τις δικές σας μοναδικές γαστροτουριστικές εμπειρίες: respondondemand@gmail.com


Από τη Μαρία Αθανασοπούλου, founder of the tourism marketing company Respond On Demand, co-founder of the non-profit company Top Tourism, Chairwoman of the World Food Travel Association and Ambassador in Greece of Evintra. Maria hold a Master Culinary Travel Professional degree and she is also a Sustainable Tourism expert.


ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στην παρούσα ιστοσελίδα με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια της Top Tourism

Φωτογραφία από esrlaw από το Pixabay

66 προβολές0 σχόλια