Top

Tourism

  • Home

  • Our Team

  • Projects

    • Food Tourism: A Piece Of Cake?
    • First Forum for Greek Food Tourism
    • Second Forum for Greek Food Tourism
    • Third Forum for Greek Food Tourism
    • Fourth Forum for Greek Food Tourism
    • Covid 19 & Tourism
  • Test The Taste

    • Test The Taste Thessaloniki 2018
    • Test the Taste Thessaloniki 2019
  • Food and Beverage Tourism - Greek Pages

  • Sustainable Tourism - Greek Pages

  • Contact

  • More

    Use tab to navigate through the menu items.
    Για να δείτε πώς λειτουργεί, μεταβείτε στη ζωντανή τοποθεσία σας.
    • Όλες οι αναρτήσεις
    • Κατηγορίες
    • Οι αναρτήσεις μου
    Top Tourism
    11 Απρ 2021

    Σκεφτείτε πριν σχεδιάσετε το δικό σας μενού!

    σε Βιώσιμος Τουρισμός

    Ο σχεδιασμός ενός μενού είναι πολυσύνθετος. Απαιτεί να σκεφτείτε πολλές παραμέτρους, απαιτεί να λάβετε υπόψιν σας πολλούς παράγοντες και να πάρετε τις πιο σωστές για τη δική σας επιχείρηση αποφάσεις. Το μενού σας καθρεφτίζει την ίδια σας την επιχείρηση, τη φιλοσοφία σας αλλά και την ποιότητα σας. Τέλος το μενού σας έχει έναν πρωταρχικό στόχο: Να ικανοποίει πλήρως τον πελάτη σας

    Για να δημιουργήσετε λοιπόν το δικό σας μενού, πρέπει να σκεφτείτε διεξοδικά, να πάρετε αποφάσεις, να σκεφτείτε αν θέλετε να είναι ένα μενού που εφαρμόζει τις βιώσιμες πρακτικές, να σκεφτείτε αν ο τρόπος με τον οποίο λειτουργείτε μπορεί να αλλάξει με σκοπό να μειώσετε το δικό σας αρνητικό αποτύπωμα στο περιβάλλον

    Άρα πριν αποφασίσετε πως θα προχωρήσετε με το δικό σας μενού, σκεφτείτε όλα τα παραπάνω κι αφού πάρετε τις αποφάσεις σας, προσπαθήστε να τις εφαρμόσετε στο μενού σας, με τρόπο ώστε να πληρούνται αλλά και να είναι φανερές οι επιλογές σας

    Αν λοιπόν επιθυμείτε να αυξήσετε την πελατεία σας με sustainable travellers, τότε θα πρέπει να δημιουργήσετε ένα μενού που θα τους ικανοποιεί πλήρως, όχι μόνο γευστικά αλλά και από την πλευρά των επιλογών που αυτό προσωποποιεί (πχ αν επιλέξετε να χρησιμοποιείτε εποχιακές και μη κατεψυγμένες πρώτες ύλες για τα πιάτα σας)

    Σχεδιάστε σήμερα τις υπηρεσίες και τα προϊόντα σας με τέτοιον τρόπο, ώστε να προσελκύσετε τους sustainable travellers! Ρωτήστε μας πως μπορείτε να δημιουργήσετε το δικό σας πλάνο δράσεων: respondondemand@gmail.com


    Και μην ξεχνάτε: Ο βιώσιμος Τουρισμός αποτελεί δικαίωμα και υποχρέωση. Εφαρμόστε τις αρχές του όπου και όσο περισσότερο μπορείτε!

    Από τη Μαρία Αθανασοπούλου, founder of the tourism marketing company Respond On Demand, co-founder of the non-profit company Top Tourism, Chairwoman of the World Food Travel Association and Ambassador in Greece of Evintra. Maria holds a Master Culinary Travel Professional degree and she is also a Sustainable Tourism expert.


    ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στην παρούσα ιστοσελίδα με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια της Top Tourism

    Φωτογραφία από DarkmoonArt_de από το Pixabay

    0 Σχόλια
    0
    Σχόλια

    Κοινοποιήστε τις σκέψεις σαςΕγγραφείτε για να αφήσετε ένα σχόλιο.

    0 Σχόλια

    © 2015 by Taksidi 2 Greece Group

    • Wix Facebook page
    • Twitter Classic
    • Google Classic

    Follow Us

    Thanks for submitting!