Top

Tourism

  • Home

  • Our Team

  • Projects

    • Food Tourism: A Piece Of Cake?
    • First Forum for Greek Food Tourism
    • Second Forum for Greek Food Tourism
    • Third Forum for Greek Food Tourism
    • Fourth Forum for Greek Food Tourism
    • Covid 19 & Tourism
  • Test The Taste

    • Test The Taste Thessaloniki 2018
    • Test the Taste Thessaloniki 2019
  • Food and Beverage Tourism - Greek Pages

  • Sustainable Tourism - Greek Pages

  • Contact

  • More

    Use tab to navigate through the menu items.
    Για να δείτε πώς λειτουργεί, μεταβείτε στη ζωντανή τοποθεσία σας.
    • Όλες οι αναρτήσεις
    • Κατηγορίες
    • Οι αναρτήσεις μου
    Top Tourism
    07 Μαρ 2021

    Το μεγαλύτερο αστικό αγρόκτημα στον κόσμο άνοιξε σε μια στέγη του Παρισιού

    σε Βιώσιμος Τουρισμός

    Το μεγαλύτερο αστικό αγρόκτημα της Ευρώπης, βρίσκεται στη στέγη του εκθεσιακού κέντρου Porte de Versailles στο Παρίσι, πολύ κοντά στον Πύργο του Άιφελ.

    Η πρώτη φάση ανοίγματος και λειτουργίας του ολοκληρώθηκε το Μάιο, μετά από καθυστέρηση δύο μηνών που προκλήθηκε από την καραντίνα. Επιπλέον, λειτουργεί στον τελευταίο όροφο του εκθεσιακού κέντρου και μπαρ και εστιατόριο στην πανοραμική βεράντα, με ένα μενού από το αγρόκτημα που περιλαμβάνει προϊόντα που καλλιεργούνται επί τόπου.

    Το αγρόκτημα καταλαμβάνει χώρο 14.000 τετραγωνικά μέτρα παρέχοντας πάνω από 2000 κιλά φρούτων και λαχανικών την ημέρα Τα φυτά θα αναπτύσσονται μέσω μιας μεθόδου καλλιέργειας χωρίς χώμα που χρησιμοποιεί μια λύση ομίχλης και νερού της βροχής για να θρέψει τα προϊόντα. Χρησιμοποιώντας μόνο το 10% του νερού που απαιτείται σε παραδοσιακά αγροτικά περιβάλλοντα, - σύμφωνα με τους ειδικούς - είναι μια πιο βιώσιμη μέθοδος καλλιέργειας.

    Σχεδιάστε σήμερα τις υπηρεσίες και τα προϊόντα σας με τέτοιον τρόπο, ώστε να προσελκύσετε τους sustainable travellers! Ρωτήστε μας πως μπορείτε να δημιουργήσετε το δικό σας πλάνο δράσεων: respondondemand@gmail.com

    Και μην ξεχνάτε: Ο βιώσιμος Τουρισμός αποτελεί δικαίωμα και υποχρέωση. Εφαρμόστε τις αρχές του όπου και όσο περισσότερο μπορείτε!

    Από τη Μαρία Αθανασοπούλου, founder of the tourism marketing company Respond On Demand, co-founder of the non-profit company Top Tourism, Chairwoman of the World Food Travel Association and Ambassador in Greece of Evintra. Maria holds a Master Culinary Travel Professional degree and she is also a Sustainable Tourism expert.

    ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στην παρούσα ιστοσελίδα με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια της Top Tourism

    Photo: www.renovation-portedeversailles.com


    0 Σχόλια
    0
    Σχόλια

    Κοινοποιήστε τις σκέψεις σαςΕγγραφείτε για να αφήσετε ένα σχόλιο.

    0 Σχόλια

    © 2015 by Taksidi 2 Greece Group

    • Wix Facebook page
    • Twitter Classic
    • Google Classic

    Follow Us

    Thanks for submitting!