Top

Tourism

  • Home

  • Our Team

  • Projects

    • Food Tourism: A Piece Of Cake?
    • First Forum for Greek Food Tourism
    • Second Forum for Greek Food Tourism
    • Third Forum for Greek Food Tourism
    • Fourth Forum for Greek Food Tourism
    • Covid 19 & Tourism
  • Test The Taste

    • Test The Taste Thessaloniki 2018
    • Test the Taste Thessaloniki 2019
  • Food and Beverage Tourism - Greek Pages

  • Sustainable Tourism - Greek Pages

  • Contact

  • More

    Use tab to navigate through the menu items.
    Για να δείτε πώς λειτουργεί, μεταβείτε στη ζωντανή τοποθεσία σας.
    • Όλες οι αναρτήσεις
    • Κατηγορίες
    • Οι αναρτήσεις μου
    Top Tourism
    17 Σεπ 2020
    Έγινε επεξεργασία: 30 Ιαν 2021

    Ξενοδοχεία και Bιώσιμος Τουρισμός – case study: Proximity Hotel

    σε Βιώσιμος Τουρισμός

    To Proximity Hotel στο Greensboro, North Carolina έχει βραβευτεί για τις Πολιτικές Βιωσιμότητας που εφαρμόζει. Διαβάζοντας περισσότερα, μπορούμε όλοι να βγάλουμε χρήσιμα συμπεράσματα για τις μεθόδους του βιώσιμου τουρισμού που μπορούν να εφαρμοστούν στα ξενοδοχεία.


    Το ξενοδοχείο έχει τιμηθεί με το LEED Platinum certification από το U.S. Green Building Council, το οποίο αναφέρεται στο σχεδιασμό, την κατασκευή και τη λειτουργία πράσινων κτιρίων υψηλής απόδοσης.


    Στο ξενοδοχείο, πέρα από τις λειτουργίες των πράσινων κτιρίων, εφαρμόζονται και άλλες πολιτικές του Βιώσιμου Τουρισμού. Για παράδειγμα, τα έπιπλα είναι κατασκευασμένα από τοπικούς κατασκευαστές, τα έργα τέχνης που κοσμούν τους χώρους του από τοπικούς καλλιτέχνες, ενώ ιδιαίτερη σημασία δίνεται στα φρέσκα υλικά όσον αφορά το φαγητό που προσφέρει στα εστιατόρια του.


    Το Proximity Hotel υπερηφανεύεται ότι εφαρμόζει 70 πρακτικές Βιωσιμότητας. Μπορείτε να δείτε ακριβώς ποιες στο παρακάτω link:

    https://www.proximityhotel.com/features/sustainable-practices/


    Και μην ξεχνάτε: Ο βιώσιμος Τουρισμός αποτελεί δικαίωμα και υποχρέωση. Εφαρμόστε τις αρχές του όπου και όσο περισσότερο μπορείτε!


    Από τη Μαρία Αθανασοπούλου, founder of the tourism marketing company Respond On Demand, co-founder of the non-profit company Top Tourism, Chairwoman of the World Food Travel Association and Ambassador in Greece of Evintra. Maria holds a Master Culinary Travel Professional degree and she is also a Sustainable Tourism expert.

    ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στην παρούσα ιστοσελίδα με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του Top Tourism.gr

    0 Σχόλια
    0
    Σχόλια

    Κοινοποιήστε τις σκέψεις σαςΕγγραφείτε για να αφήσετε ένα σχόλιο.

    0 Σχόλια

    © 2015 by Taksidi 2 Greece Group

    • Wix Facebook page
    • Twitter Classic
    • Google Classic

    Follow Us

    Thanks for submitting!