top of page
Search
  • Writer's pictureTop Tourism

The Greek Bite - Ιούνιος 2021


Η World Food Travel Association διατηρεί και προωθεί τις γαστρονομικές κουλτούρες μέσω της φιλοξενίας και του τουρισμού

Ιούνιος 2021

The Greek Bite: Η ελληνική έκδοση του newsletter της World Food Travel Association


Research:

2021 Wine Tourism Trends Ελληνική Έκδοση

H εταιρία Respond on Demand, υπό την αιγίδα της World Food Travel Association, παρουσιάζει την πρώτη πλήρη έρευνα (134 σελίδες), για τα οινοποιεία, τους οίνους και τις τάσεις στον οινοτουρισμό. Αν δραστηριοποιείστε στον οινικό ή οινοτουριστικό κλάδο, αν είστε ιδιοκτήτης εστιατορίου ή ξενοδοχείου και αν διοργανώνετε πακέτα διακοπών ή/και εκδρομές η έρευνα αυτή θα αποτελέσει σημαντικό προσόν στη βελτίωση της αποτελεσματικότητας των δραστηριοτήτων σας. Αποκτήστε τη τώρα!


June Food Travel TV talk

Κάθε μήνα η World Food Travel Association καλεί ηγέτες και διαμορφωτές τάσεων της βιομηχανίας τουρισμού τροφίμων και ποτών για να συζητήσουν ενδιαφέροντα θέματα τόσο για τους επαγγελματίες του κλάδου όσο και για τους καταναλωτές. Αυτό το μήνα θα ανακαλύψουμε παρέα όλα τα μυστικά του να ταξιδεύει κάποιος ακολουθώντας τη δίαιτα Halal (Halal Diet). Δεν υπάρχει κόστος παρακολούθησης όμως οι θέσεις είναι περιορισμένες και απαιτείται προεγγραφή.

Πληροφορίες

Ημερομηνία: Δευτέρα 21 Ιουνίου στις 16:00, Τοπική ώρα Λονδίνου Θέμα: Around the World on a Halal Diet Προσκεκλημένοι: Soumaya Hamdi - Halal Travel Guide και Yvonne Maffei - My Halal Kitchen


Lifetime Achievement Award

Η World Food Travel Association δεν σταματά ποτέ να καινοτομεί. Από το 2020 βραβεύει εξέχοντες επαγγελματίες για τη μακροχρόνια, ιδιαίτερη συνεισφορά τους στη βιομηχανία τουρισμού τροφίμων και ποτών, απονέμοντάς τους το Lifetime Achievement Award.

Δείτε περισσότερες λεπτομέρειες εδώ


H ηλεκτρονική έκδοση Greek Bite αποτελεί μια πρωτοβουλία των ambassadors της World Food Travel Association στην Ελλάδα.

Η Χρύσα Κρασσά και η Μαρία Αθανασοπούλου είναι ambassadors της World Food Travel Association σε Ελλάδα και Κύπρο. Διευθύνουν επίσης την eταιρεία τουριστικού μάρκετινγκ Respond On Demand και την αστική μη κερδοσκοπική εταιρία Top Tourism.

Παραγωγή έκδοσης: Top Tourism Επιμέλεια έκδοσης: Ιφιγένεια Λέρη Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί τους για οποιοδήποτε θέμα σχετικα με το Γαστρονομικο Τουρισμό, στο email: respondondemand@gmail.com

The Bite - Greece Edition

Ακολουθήστε τις εταιρείες μας στο Facebook

Ακολουθήστε τις εταιρείες μας στο Linkedin


0 views0 comments
bottom of page