top of page
Search
  • Writer's pictureTop Tourism

Μήπως ήρθε η ώρα να ξανασχεδιάσετε την επιχείρηση σας?


Όλοι γνωρίζουμε ότι η παγκόσμια κρίση που περνάμε έχει φέρει σε πολύ δύσκολη θέση τις επιχειρήσεις του τουρισμού και της εστίασης, οι περισσότερες από τις οποίες είναι κλειστές για πολλούς μήνες.

Γνωρίζουμε όμως επίσης ότι κατά την περίοδο αυτή ο κόσμος αλλάζει, όπως και τα ζητούμενα του

Μήπως τώρα, πριν έλθει η επόμενη ημέρα, είναι η κατάλληλη στιγμή να σκεφτούμε αν θα ικανοποιούμε τα κριτήρια των μελλοντικών πελατών μας?

Μήπως τώρα είναι η ώρα να επανασχεδιάσουμε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας με τέτοιον τρόπο ώστε να καταστούν δημοφιλή την επόμενη ημέρα μετά την κρίση?

Κι αν αναρωτιέστε αν σε μια περίοδο όπως αυτή που διανύουμε και που οι περισσότερες επιχειρήσεις έχουν υποστεί μείωση εσόδων είναι ο κατάλληλος χρόνος για αλλαγές, αρκεί να σκεφτείτε πόσο έντονος θα είναι ο ανταγωνισμός μόλις επανέλθουμε στην κανονικότητα

Υπάρχουν επιχειρήσεις που προετοιμάζονται ήδη για την επιστροφή τους στην επόμενη ημέρα, και που ήδη προσπαθούν να προσαρμοστούν στη νέα κατάσταση και στα νέα δεδομένα. Αν θέλετε να είστε μέσα σε αυτούς που θα επιβιώσουν στο μέλλον, τώρα είναι η ώρα να βελτιώσετε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας, και να προσαρμοστείτε στα νέα ζητούμενα των μελλοντικών σας πελατών!


Αν είστε επιχειρηματίας του τουρισμού και της εστίασης και θέλετε να μάθετε πως μπορείτε να δημιουργήσετε τις δικές σας εμπνευσμένες γαστροτουριστικές εμπειρίες, ρωτήστε μας πως μπορείτε να δημιουργήσετε το δικό σας πλάνο δράσεων με τη δική μας βοήθεια: respondondemand@gmail.com


Από τη Μαρία Αθανασοπούλου, founder of the tourism marketing company Respond On Demand, co-founder of the non-profit company Top Tourism, Chairwoman of the World Food Travel Association and Ambassador in Greece of Evintra. Maria holds a Master Culinary Travel Professional degree and she is also a Sustainable Tourism expert.


ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στην παρούσα ιστοσελίδα με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια της Top Tourism

Φωτογραφία από Gino Crescoli από το Pixabay

1 view0 comments
bottom of page